Ինչպե՞ս է իրականցվում հյուրանոցի հաշվապահությունը

Nona.

Բարև Ձեզ, հարգելի հաշվապահներ: Խնդրում եմ ասեք՝ ինչպե՞ս են վարում հյուրանոցի հաշվապահությունը։ Ոնց հասկացա կարող է գործել միկրոյի դաշտում, սնունդի մասը ո՞նց է կազմակերպվում, օգտագործվու՞մ է ՀԴՄ:

1+

Ֆեյսբուքյան մեկնաբանություններ

Accountant.am
Author: Accountant.am

5 thoughts on “Ինչպե՞ս է իրականցվում հյուրանոցի հաշվապահությունը

  1. ՀԴՄ օգտագործվում է: Միկրոյի դաշտում գործելու համար կարևոր է հյուրանոց է, թե հյուրատուն, դրանով պայմանավորված սննդի մասի հարցը հստակ է դառնում:

    0
  2. Հյուրանոցը կարող է գործել որպես միկրո, բայց առանց սննդի, քանի որ միկրոձեռնարկատիրության սուբյեկտներ չեն կարող համարվել Երևան քաղաքի վարչական սահմաններում հանրային սննդի ոլորտում գործունեություն իրականացնողները (բացառությամբ զբոսաշրջային տների միջոցով մատուցվող՝ հյուրանոցային ծառայությունների հետ անմիջականորեն կապված՝ հանրային սննդի (նախաճաշ, ճաշ, ընթրիք) ոլորտի գործունեության): Այսինքն՝ հյուրանոց չպետք է լինի, այլ հյուրատուն:
    ՀԴՄ օգտագործումը պարտադիր է՝ անկախ նրանից կանխիկ վճարում է, թե քարտով:

    0
  3. Այո, պետք է հասկանալ հյուրանոց է, թե հյուրատուն, քանի որ սննդի մասով հստակ պետք է որոշվի՝ կարող եք միկրոյի դաշտում աշխատել, թե ոչ: ՀԴՄ-ն պարտադիր է:

    0

Մեկնաբանել

Ձեր էլ. փոստը չի հրապարակվելու: Պարտադիր է լրացման համար - *